Благотворителна Коледна кампания

Сдружение на Младите Психолози в България организира БЛАГОТВОРИТЕЛНА КОЛЕДНА КАМПАНИЯ за деца в нужда /Дом за сираци „Княгиня Надежда“ гр.Варна/!

Вярва се, че на Коледа небето се отваря и всичко в един миг светва. Нека да отворим сърцата си за тези, които имат нужда! Нека да направим Коледата им по – щастлива и истинска! Нека на този светъл празник да зарадваме малчуганите и да видим техните усмивки! Нека да им подарим вещи, книги, играчки и канцеларски материали, от които ние вече нямаме нужда.

Вярваме, че малките сладури ще бъдат безкрайно щастливи да получат подаръци, с които може да се похвали всяко друго дете. Нека бъдем по – добри и по – човечни , нека да направим Коледа по – щастлива за тези, които имат нужда от топлота и обич.

Нека вълшебството на коледния дух да споходи всеки! Нека Божият благослов, рождествения дух и топлина да достигнат душите на всички, да съпътстват добрите ни помисли и дела, да ни направят по – добри и състрадателни!

Всеки, който желае да направи коледен подарък на дете в нужда да достави това, което иска – играчки, книги, сувенири, малки подаръчета, канцеларски материали и всичко друго, което желае в офиса на Сдружение на младите психолози в България на адрес: гр. Варна ул. Никола Козлев 5, ет.3; на адрес: гр. Варна, бул. Княз Борис 1, 82 – Книжарница „Параграф 22” и Площад „Независимост” 1, Филиал на Драматичен театър – Книжарница „Театъра”. Коледната кампания започва на 22.11.2013г. и завършва 20.12.2013г.

Благодарим Ви от името на дечицата!