Зимни изживявания

От Симеон Снежанов Узунов ученик 5 клас в ОУ «Добри Войников» с.Каменар

Аз се казвам Симеон Снежанов Узунов и съм ученик в пети клас. През изминалата учебна година бях включен в проекта на “Сдружение на Младите психолози в България”, но ние си ги наричахме нашите каки и батковци. Очаквахме с нетърпение срещите с тях, защото си говорехме за различни неща и играехме на много игри.
Най- много ми хареса “Зимната академия за лидери”. Това беше най –вълнуващото ми изживяване до този момент;

За първи път аз напуснах с.Каменар , без мама и татко, за първи път отивах на лагер в планината . В началото ме беше страх , но там се запознахме с други деца, общуването с тях за мен беше неоценимо .Така в игри и забавления неусетно изминаха петте дни, и в деня на тръгване към родното ми село въобще ,ама въобще не ми се прибираше.

За мен участието в проекта беше възможност да разбера ,че не съм по-различен от другите деца на моята възраст,че с труд и упоритост мога да постигна всичко, което искам. Благодаря Ви наши каки и батковци ,че ни показахте и другата страна на живота.

Ако желаете да публикуваме нещо Ваше, моля, изпратете ни гор заедно с трите си имена и учебно заведение на email-ът на сдружението psychologybg@abv.bg