Моето незабравимо лято

Аз се казвам Теменужка Руменова Руменова. Ученичка съм от трети ,,б” клас.

През учебната 2012/2013 год. участвах в клуб „Етно-танци” към проекта на „Сдружение на младите психолози в България”.С нетърпение очаквахме срещите с хубавите каки, с които си говорихме за много интересни неща.

С вълнение очаквах заниманията по проекта, където слушахме музика и се научихме да танцуваме индийски танц, народни хора и пресъздавахме ритуали от ромския живот.

През месец юни участвах в Лятна академия за лидери в с.Кранево.Там с желание участвах в игрите и състезанията по народна топка с участниците от другото училище.

Разбрах ,че мога да науча от тях много неща,но и аз да им покажа нещо.С интерес и удоволствие разговарях с русначетата ,настанени в нашия хотел.

Къпахме се всеки ден в басейна. С весели викове се спускахме по водната пързалка. Събирахме мидички от морския бряг. Изработихме от тях пано и украсихме с него файето на училището. Направихме си герданчета и гривнички.

Всяка вечер участвахме в организираните забавни игри и танци. С децата от академията играх пред гостите на хотела народния танц „Бяла роза”. Там за пръв път видях летящ в небето запален фенер.

Незабравими за мен са и екскурзиите, които проведохме през лятото.Аз никога не съм излизала от Каменар, а сега има какво да разказвам на моите родители и приятели.

Ако желаете да публикуваме нещо Ваше, моля, изпратете ни гор заедно с трите си имена и учебно заведение на email-ът на сдружението psychologybg@abv.bg